Raspored i rezultati 2016

Rezultati 2016

Pobjednici EPT 2016

Pobjednica u ženskoj kategoriji pojedinačno Marina Ranogajac i pobjednik u muškoj M35 kategoriji pojedinačno Dominik Miser te pobjednici u parovima Robert Tudor i Petar Cota ml.

Rezultati nedjelja 4.9.2016.

Nedjelju ujutro otvorili su dvoboji za 12. i 5. mjesto. Perić je pobijedio Babića sa 9:6 i tako osvojio 12. mjesto dok je Radanović osvojio 5. mjesto pobjedom nad Fabrisom sa 6:7 6:1 i 12:10 u dugom tie-breaku.

Nastavilo se razigravanje za mjesta i u ženskoj konkurenciji. Marina je povrdila svoju dominaciju i potvrdila prvo mjesto u meču protiv Sanje sa 6:0 6:0. Zanimljiv meč bio je u borbi za srebro u kojem je Nataša V. pobijedila Natašu Z. sa 7:5 6:2.

Prije samih finala odigrao se i dvoboj za 9. mjesto između dvojice kolega i prijatelja koji je uvijek napet tako da se zrak može nožem rezati. Ovaj puta Strbad je bio bolji od Cote P. sa 9:8, a u tie-breaku je bilo 12-10.

Predigra za muško finale M35 bilo je i finale te meč za 3. mjesto u parovima. Dok su 1. mjesto relativno lagano potvrdili i obranili Tudor i Cota sa 6:2 6:3, u borbi za treće mjesto vidjeli smo pravu dramu u kojoj su na kraju Miser i Domazet slavili sa 9:8, a u tie-breaku je bilo 10-8.

Zadnji meč dana bilo je Grande Finale u M35 kategoriji. Iako je prvi set ponudio pravu dramu i vodstvo Brkljačića od 5:3, Miser se vratio i osvojio taj set sa 7:5 te je u drugom setu samo potvrdio svoju odličnu formu i dokrajčio Tomislava sa 6:1.

Nakon finala i svih odigranih mečeva, pristupilo se proglašenju. Prve su na red došle dame. S lijeva na desno: Nataša Vlahović-Klečina (2. mjesto), Marina Ranogajac (1. mjesto), Nataša Zdjelarević (3. mjesto) i Sanja Laškarin (4. mjesto)

U parovima su zlato osvojili Robert Tudor i Petar Cota ml., srebro Igor Babić i Mario Radanović te broncu zlatnog sjaja Silvije Domazet i Dominik Miser.


U muškoj M35 kategoriji, drugo mjesto osvojio je Tomislav Brljakljačić, a treće Robert Tudor.

Prvo mjesto i vrijednu nagradu našeg sponzora Pacifica odnio je Robert Miser.

Zajednička fotografija svih osvajača odličja.

Rezultati subota 3.9.2016.

Subota ujutro donijela je sunce, ali i prvi povijesni meča dama na našem turniru. U tom prvom meču Marina Ranogajac, koja je ušla u turnir kao favorit, dokazala je svoju dobru formu i pobijedila protiv Nataše Zdjelarević sa viskoh 6:0 6:0.
Paralelno s tim mečem krenulo je i razigravanje za 9. mjesto M35 kategoriji. U prvom meču Strbad je bio bolji od Babića sa 9:5, a Cota Hrvoje od Domazeta sa 9:4. Najduži i najzanimljiviji meč toga dijela odigrali su Cota Petar i Perić u kojem je Petar na kraju slavio sa 9:6.


Subotnji dan nastavio se mečevima četvrtfinala. U prvom meču Miser je pokazao dobru formu i relativno lako se obračunao sa Udovičićem. Bilo je 6:2 6:0.

Mario Radanović iako je dobro krenuo u meč nije ima snage protiv Tudora otići do kraja. Na kraju je bilo 6:4 6:1 za Roberta.

A meč koji se najviše isčekivao ponudio je i preokret u odnosu na dan prije. Naime Brkljačiću, koji je prvi dan iznenadio sve i kao “lucky loser” ušao u četvrtfinale, ždrijeb je ponovno donio Leticu kao prvog nositelja turnira. U ponovljenom meču nakon prvog seta koji je Tomislav dobio sa 6:3, pri rezultatu 1:1 u drugom, Ante je morao predati meč zbog iscpljenosti i mučnine. Očito je prvi meč dan prije u kojem je na kraju nadmudrio Brkljačića ostavio danak, a jako sunce je sigurno pridonijelo Antinom stanju.

Najzanimljiviji meč četvrtfinala donio nam je dvoboj starih znanaca Brusića i Fabrisa. Nakon duge borbe po vrućem vremenu, Nikica je odnio pobjedu sa 0:6 6:4 i 10:4 u dugom tie-breaku koji se na turniru igra umjesto 3. seta.

Turnir je nakratko prekinula pojava legende hrvatskog tenisa na terenima NTC-a. Popularni Zec nije imao ništa protiv da obavi slikanje sa inženjerima koji su tada bili na terenima te je dodao da ako ikada završi inženjerski fakultet da će se sigurno prijaviti na turnir.

Ženski dio turnira nastavile su dvije kolegice Zdjelarević i Laškarin. Sanja nije imala sreće u svom premijernom nastupu na turniru i izgubila od Nataše sa 6:0 6:1.

Dan se nastavio i prvim mečevima u parovima. Splitska kombinacija Radanović-Babić bila je bolja od splitsko-međimurske Domazet-Miser sa 6:4 6:1. Branitelji naslova Tudor i Cota P. bili su bolji od novog para ove godine Udovičić-Perić sa 6:2 6:3 i tako najavili pohod na obranu naslova.

Još jedan meč za borbu za 9. mjesto odigrali su Perić i Domazet u kojem Mislav Silviju nije dao previše šanse i pobijedio sa 9:0.

Premijerni nastup na turnir ubilježila je i Nataša Vlahović-Klečina koja je u tom meču bila bolja od Sanje sa 6:1 6:1.

Nastavak borbe za 9. mjesto donio je pobjedu Strbadu protiv Hrvoja. Rezultat je veći od viđenog naterenu, a bilo je 9:1 za Marija.

U dvoboju kategorije M50 našli su se Josip Samaržija i predsjednik turnira Petar Cota st. Josip je pobijedio rezultatom 6:1 6:3.

Popodnevni dio dana donio je i polufinalne mečeve u kojima je bilo jako zanimljivo, a za neke poene potrebno je bilo i “oko sokolovo”.
Na kraju je Miser svladao Tudora sa 6:3 6:1, a Brkljačić Brusića sa 6:1 6:4.


U razigravanju za 5. mjesto sastali su se prijatelji Radanović i Udovičić u meču u kojem je Mario slavio sa 9:4. Dva seta odigrali su Fabris i Letica, a Dejan je bio bolji sa 6:1 6:2.

Igrački dio dana zaključen je još jednim mečem u ženskoj konkurenciji u kojem je Marina bila bolja od Nataše sa 6:0 6:1 te neizvjesnim dvobojme dva brata u kojem je na kraju ipak stariji Petar slavio sa 9:7.

Kraj napornog i vrućeg dana zaključili smo našom tradicionalnom zajedničkom večerom na kojoj je Petar Cota ml. osvojio i nagradu za 5. nastup na turniru.

Rezultati petak 2.9.2016.

Turnir je započeo dvobojem dvaju Marija, od kojih je Radanović sa 6:3 6:0, lakše nego očekivano, prošao u četvrtfinale.

Nakon njih Udovičić i Petar Cota ml. odigrali su dugačak meč, iako se po rezultatu to ne bi reklo. 6:2 6:2 za Gorana.

Prvi pobjednik našeg turnira, Robert Tudor bio je prejak protivnik za novopridošlog kolegu iz Splita, Igora Babića. 6:2 6:2 za Robija.

Skoro paralelno s Igorom na teren je izašao i njegov prijatelj Mislav Perić, koji u premijernom meču na našem turniru nije imao snage slomiti Misera. 6:1 6:2 za Dominika.

U sljedećem meču našli su se stari znanci te je ovaj put Fabris bio bolji od Domazeta sa 6:1 6:0.

U pretposljednjem meču dana Hrvoje Cota je iznenađujuće dobro odigrao protiv favorita Brusića. No ne dovljno jer je Nikica slavio sa 6:4 6:3.

Zadnji meč dana donio je i poslasticu. Maratonski meč odigrali su Letica i iznenađenje turnira Tomislav Brkljačić. Ante je na kraju pobijedio 6:4 4:6 i 10:2 u dugom tie-breaku, dok je Tomislav kao “lucky looser” zaslužio mjesto u četvrtfinalu.

Program natjecanja

Ovdje možete skinuti program natjecanja.

Rezultati s prethodnih turnira

Rezultate s turnira 2015. pogledajte ovdje.
Rezultate s turnira 2014. pogledajte ovdje.
Rezultate s turnira 2013. pogledajte ovdje.
Rezultate s turnira 2012. pogledajte ovdje.

Prijašnji turniri

Obavijesti

  • 14/09/2023

    12. turnir je uspješno završio! Galeriju slika pogledajte klikom na ovaj link, a rezultate u našoj rubrici Raspored i rezultati.

  • 15/03/2023

    Određen je datum za EPT2023! Inženjeri igraju tenis 1-3.9.

  • 15/09/2022

    11. turnir je uspješno završio! Galeriju slika pogledajte klikom na ovaj link, a rezultate u našoj rubrici Raspored i rezultati.