Raspored i rezultati 2013

Rezultati s 2. turnira održanog 2013

Pobjednici turnira 2013

Na slikama niže pobjednici turnira 2013:
- pojedinačno: Ante Vukomanović
- u paru: Nikica Brusić i Josip Samaržija

 

Nedjelja 2.6.2013.

U nedjelju smo dočekali samu završnicu turnira. Igrala su se polufinala i finala te razigravanje za sva mjesta.
U prvom polufinalu je Vukomanović iznenađujuće lako došao do prvog seta protiv Brusića. Nikica je drugi set proigrao, ali Ante je ipak priveo meč kraju sa rezultatom 6:0, 6:4.
U drugom polufinalu Mario Sloup je izgleda bio neriješiva zagonetka za Dejana Fabrisa te je glatko rezultatom 6:1, 6:1 otišao u finale.

Dok su se odigravali napeti mečevi u singlu, odigran je i zadnji meč u parovima u kojemu su Samaržija i Brusić potvrdili prvo mjesto pobjedom sa 6:1, 6:0 protiv Đuraka i Radmana.

S lijeva na desno: Nikola Radman, Tomislav Đurak, Nikica Brusić, Josip Samaržija

Prva tri mjesta u parovima te prvaci Samaržija i Brusić.

S lijeva na desno: Filip Kos, Danijel Trstenjak, Nikica Brusić, Josip Samaržija, Tomislav Đurak, Nikola Radman

S lijeva na desno: Nikica Brusić, Josip Samaržija

Prije samog finala odigrana su još dva meča u kojima je za treće mjesto Nikica Brusić pobijedio Dejana Fabrisa sa 6:4, 6:4, dok su za 5. mjesto Filip Kos i Petar Cota odigrali jedan od najdužih mečeva na turniru. Filip je pobjedom 6:7, 6:3 i 10:8 vratio Petru za prošlogodišnji poraz.
Na slici niže osvajač trećeg mjesta Nikica Brusić zajedno sa Dejanom Fabrisom, koji je završio na najnezahvalnijem 4. mjestu te s predsjednikom organizacijskog odbora Petrom Cotom starijim.

S lijeva na desno: Nikica Brusić, Dejna Fabris

S lijeva na desno: Nikica Brusić, Petar Cota st.

U velikom finalu sastali su su dvojica koju su pokazala najviše, Ante Vukomanović i Mario Sloup. Iako je Mario pružio jako dobru igru, Ante je dokazao da je došao na turnir sa samo jednim ciljem, a to je osvajanje 1. mjesta. Na cijelom turniru, pa tako niti u finalu koje je završilo sa 6:3, 6:2, nije izgubio niti jedan set.
Zanimljivo je još dodati da je Mario na turnir “upao” u zadnji čas umjesto prošlogodišnjeg pobjednika Roberta Tudora, ali na kraju je stao jednu stepenicu niže nego Robert prošle godine.
Nadamo se da ćemo sljedeće godine vidjeti dvoboj dvaju pobjednika!

S lijeva na desno: Ante Vukomanović, Mario Sloup

Pobjednik turnira Ante Vukomanović

Subota 1.6.2013.

U subotu smo napokon dočekali lijepše vrijeme i prestanak padalina. Tako da smo mogli nastaviti sa igrom po skupinama i borbom za prolazak u četvrtfinale.
Po prvi puta su na terene stupili još dvojica strojara, Nikola Radman i Tomislav Đurak, a u skupini su se sastali i dvojica braće, Hrvoje i Petar Cota.

S lijeva na desno: Danijel Trstenjak, Tomislav Đurak

S lijeva na desno: Nikola Radman, Josip Samaržija

S lijeva na desno: Petar Cota, Hrvoje Cota

Pošto smo u četvrtak i petak izgubili previše vremena zbog kiše, u subotu se nakon skupina moralo nastaviti s četvrtfinalima.
U prvom četvrtfinalu su se sastali Ante Vukomanović i Petar Cota. Iako je Petar pružio dostojan otpor, Ante je ipak pokazao svoju klasu i pobijedio sa 6:1, 6:4.

S lijeva na desno: Petar Cota, Ante Vukomanović

Prije ostala tri četvrtfinala odigrali su se i parovi u kojima su se sastala četvorica prijatelja sa strojarstva.
Kos i Trstenjak pobjedili su sa 6:3, 6:1.

S lijeva na desno: Filip Kos, Danijel Trstenjak, Nikola Radman, Tomislav Đurak

Najneizvjesnije četvrtfinale bilo je između Brusića i Trstenjaka u kojem je nakon duge borbe Nikica pobijedio sa 6:0, 4:6 i na kraju 10:6 u dugačkom tie-breaku.
U zadnja dva četvrtfinala Dejan Fabris pobijedio je Josipa Samaržiju sa 6:2, 6:2, dok je Mario Sloup uz veliku podršku sina Josipa pobijedio Filipa Kosa sa 7:5, 6:1.

S lijeva na desno: Danijel Trstenjak, Nikica Brusić

S lijeva na desno: Josip Samaržija, Dejan Fabris

S lijeva na desno: Mario Sloup, Josip Sloup, Filip Kos

Nakon cijelodnevnog igranja mečeva na kraju dana čekao nas je središnji dio turnira, a to je naravno zajednička večera i druženje.
Za piće se pobrinuo naš sponzor Vinarija Šafran, dok je hranu isporučio jedan od partnera turnira Catering Zvona.
A za najbitniji sastojak, dobro raspoloženje, pobrinuli su se sami natjecatelji.

Petak 31.5.2013.

Iako je ujutro ponovno kišilo, kiša je stala i počeli smo s prvim mečem na vrijeme. U njemu su snage odmjerila dva strojara, Filip Kos i Tomislav Kvočić. Filip je ovaj puta bio bolji i odnio pobjedu rezultatom 9:2.

S lijeva na desno: Filip Kos, Tomislav Kvočić

Odmah nakon pobjede u singlu Filip je s kolegom Međimurcem, također strojarem, Danijelom Trstenjakom krenuo u dvoboj parova protiv još jednog strojara Nikice Brusića i najstarijeg natjecatelja na turniru, geologa Josipa Samaržije. Nikica i Josip pobijedili su s 7:5, 6:0:

S lijeva na desno: Josip Samaržija, Nikica Brusić, Filip Kos, Danijel Trstenjak

Paralelno s parovima krenuo je i drugi singl između dva elektrotehničara Dejana Fabrisa i Petra Cote. U napetom i dugom meču Dejan je odnio pobjedu sa 9:8 (8:6 u tie breaku).

S lijeva na desno: Dejan Fabris, Petar Cota

U zadnjem završenom meču prije ponovne kiše sastali su se Brusić i Kvočić u kojem je Nikica dobio sa 9:1.
Prognoza za sutra je povoljnija pa se nadamo da će kiša dopustiti odigravanje više mečeva.

S lijeva na desno: Nikica Brusić, Tomislav Kvočić

Četvrtak 30.5.2013.

Zbog neprestanih padalina turnir nije mogao startati na terenu, ali je zato službeno počeo podjelom poklona sponzora i druženjem u dobrom društvu:

S lijeva na desno: Hrvoje Cota, Danijel Trstenjak, Ante Vukomanović, Dejan Fabris, Petar Cota, Filip Kos, Tomislav Kvočić, Tomislav Đurak

Rezultati s prethodnog turnira

Rezultate s turnira 2012. pogledajte ovdje.

Prijašnji turniri

Obavijesti

  • 14/09/2023

    12. turnir je uspješno završio! Galeriju slika pogledajte klikom na ovaj link, a rezultate u našoj rubrici Raspored i rezultati.

  • 15/03/2023

    Određen je datum za EPT2023! Inženjeri igraju tenis 1-3.9.

  • 15/09/2022

    11. turnir je uspješno završio! Galeriju slika pogledajte klikom na ovaj link, a rezultate u našoj rubrici Raspored i rezultati.