Raspored i rezultati 2020

9. MEĐUNARODNI TENISKI TURNIR ZA INŽENJERE
Zagreb, Hrvatska
11. do 13. rujna 2020.

službena web stranica: www.engineersplaytennis.hr

Galeriju slika i popratne rezultate pogledajte na našoj facebook stranici.

Rezultati 2020.

 
Imamo pobjednike EPT 2020!

U ženskoj konkurenciji Marina Ranogajec je ponovno suvereno obranila prvo mjesto, dok se stepenicu više u odnosu na prošlu godinu popela NIves Hrgović (s desna), a treće mjesto je osvojila debitantica na turniru Marija Žmire (s lijeva).

U muškoj konkurenciji Mark Babić se nakon prošlogodišnjeg srebra u singlu, ove godine okitio sa čak 3 zlata od kojih je jedno i prvo mjesto u singlu. Drugo mjesto osvojio je Markov prijatelj Antonio Obratov, dok je treće mjesto osvojio Mario Sloup.


U konkurenciji ženskih parova Marina Ranogajec je zajedno sa Lily Babić odnijela još jedno zlato. Drugo mjesto osvojile su Hrgović i Žmire, a treće su završile Nataša Vlahović Klečina i Sanda Aralica Čleković.

U muškoj konkurenciji parova zlatnu medalju kako smo već spomenuli osvojio je Mark Babić zajedno sa srebrnim u singlu Obratovom. Drugo mjesto osvojili su duo iz Ivanića, Mario Sloup i najtrofejniji parski igrač turnira Robert Tudor. Treće mjesto osvojili su Nikica Brusić i legenda EPT-a Josip Samaržija.


Premijerno ove sezone igrani su i mješoviti parovi. Prvo mjesto osvojili su najuspješnija obitelj ovogodišnjeg turnira, Babići. Drugo mjesto osvojili su Dejan Fabris i Sanda Aralica Čleković, dok su treći bili Robert Tudor i Nataša Vlahović Klečina.


 

Rezultati s prethodnih turnira

Rezultate s turnira 2019. pogledajte ovdje.
Rezultate s turnira 2018. pogledajte ovdje.
Rezultate s turnira 2017. pogledajte ovdje.
Rezultate s turnira 2016. pogledajte ovdje.
Rezultate s turnira 2015. pogledajte ovdje.
Rezultate s turnira 2014. pogledajte ovdje.
Rezultate s turnira 2013. pogledajte ovdje.
Rezultate s turnira 2012. pogledajte ovdje.

Prijašnji turniri

Obavijesti

  • 05/04/2024

    Određen je datum za EPT2024! Inženjeri igraju tenis 6-8.9.

  • 14/09/2023

    12. turnir je uspješno završio! Galeriju slika pogledajte klikom na ovaj link, a rezultate u našoj rubrici Raspored i rezultati.