Raspored i rezultati 2021

10. MEĐUNARODNI TENISKI TURNIR ZA INŽENJERE
Zagreb, Hrvatska
10. do 12. rujna 2021.

službena web stranica: www.engineersplaytennis.hr

Galeriju slika i popratne rezultate pogledajte na našoj facebook stranici.

Rezultati 2021.

 
Imamo pobjednike EPT 2021!

U nikad težoj konkurenciji muški singl po drugi put imamo dvostrukog pobjednika. Nakon 2019. Hrvoje Klanac, popularnije Roger, osvojio je naslov i ove godine. Uspio je izdržati vjerojatno najteži ždrijeb turnira i u finalu okrenuti zaostatak gubitka prvog seta.
Drugo mjesto pripalo je Andreju Majdišu, prvaku iz 2017, koji se lavovski borio u finalu nakon što je u istom danu osim singla odigrao i završnicu parskog dijela turnira, međutim nijanse su odnijele meč na Hrvojevu stranu.
Treće mjesto osvojio je prošlogodišnji pobjednik, Mark Babić. Tako su sva tri bivša prvaka koja su nastupila na ovogodišnjem turniru, odnijela po jedno odličje.

 

Ako u muškoj konkurenciji na našem turniru imamo nadimak Roger, onda u ženskoj imamo Đoković kako je neki kolege tenisači vole zvati. Marina Ranogajec je još jednom osvojila zlato i to po četvrti puta! Ove godine na turniru su se pojavile i nove izazivačice, ali Marina i dalje drži tempo i “melje” sve pred sobom.
Na drugo mjesto probila se debitantica na turniru, Adrijana Nedić. Iako je Marini pružila možda najveći otpor do sada ipak je nije uspjela slomiti pa se morala zadovoljiti srebrom, prvim mjestom iza za sad nedodirljive.
Treće mjesto “obranila” ja Marija Žmire. Iako je uspjela izbjeći Marinu u polufinalu ipak je Adrijana bila bolja.

 

U konkurenciji muških parova ove godine je turnir također bio jači nego ikad. Na kraju su prvo mjesto osvojili Andrej Majdiš i Bruno Kodba u tijesnom meču finala protiv prošlogodišnjih prvaka Marka Babića i Antonia Obratova. I ovo finale kao i finale singla otišlo je u match tie break.
Nakon što su za jedan gem bili najbolji drugi u razigravanju po skupinama, iskoristili su to i bronce u Split odnijeli Mario Radanović i Goran Udovičić.

 

U konkurenciji ženskih parova, Marina je zajedno sa svojom partnericom, debitanticom na turniru Marijanom Raos Jukić, osvojila još jedno zlato i tako ponovila duplu krunu od prošle godine.
Sanda Aralica Čleković je ove godine igrala sa Adrijanom Nedić i tako uspjela preskočiti Mariju Žmire i Nives Hrgović za jedno mjesto u odnosu na prošlu godinu.

 

Konkurencija koja postaje sve zanimljivija i sve brojnija, a krenula je tek prošle godine, je konkurencija mješovitih parova.
Nataša Vlahović Klečina se ove godine fokusirala samo na mix i to je urodilo plodom te su nakon bronce prošle godine ona i Robert Tudor ovaj put osvojili najsjajniju medalju.
U napetom finalu su ipak bili bolji od Aide Gluić i Gorana Udovičića koji nose još jedan par medalja u Split.
Broncu su osvojili tzv. “slučajni par”. Nakon što je partner Maje Ciglar, Ivan Sokol morao otkazati nastavak turnira zbog ozljede u singlu, u njegove tenisice “uskočio” je Juro Komušanec i zajedno s Majom uspio osvojiti medalju.

Rezultati s prethodnih turnira

Rezultate s turnira 2020. pogledajte ovdje.
Rezultate s turnira 2019. pogledajte ovdje.
Rezultate s turnira 2018. pogledajte ovdje.
Rezultate s turnira 2017. pogledajte ovdje.
Rezultate s turnira 2016. pogledajte ovdje.
Rezultate s turnira 2015. pogledajte ovdje.
Rezultate s turnira 2014. pogledajte ovdje.
Rezultate s turnira 2013. pogledajte ovdje.
Rezultate s turnira 2012. pogledajte ovdje.

Prijašnji turniri

Obavijesti

  • 05/04/2024

    Određen je datum za EPT2024! Inženjeri igraju tenis 6-8.9.

  • 14/09/2023

    12. turnir je uspješno završio! Galeriju slika pogledajte klikom na ovaj link, a rezultate u našoj rubrici Raspored i rezultati.