Raspored i rezultati 2015

Rezultati 2015.

Pobjednici EPT 2015.

Pobjednik pojedinačno Adem Selman te u parovima Robert Tudor i Petar Cota ml.

Rezultati nedjelja 7.6.2015.

Nedjelja je bila dan za razigravanje za mjesta i podjelu pehara. Iako je to najnapetiji dio turnira, natjecatelji su bili opušteni što će se vidjeti na slikama u nastavku.

U borbi za 7.mjesto Cota ml. je svladao Domazeta sa 9:3. Dva prijatelja, Udovičić i Radanović odigrali su napet meč u kojem je Radanović slavio a 9:7. Za treće mjesto i za pehar, Tudor je slavio protiv Fabrisa sa 9:3.

Prije velikog finala odigrano je finale parova u kojem su Tudor i Cota ml. bili bolji od Splitskog dvojca Udovičić Radanović sa 6:2 6:2.

U finalu su se susrela dva stara poznanika, dečki koji su zajedno igrali tenis “ko klinci” i pokazali zavidnu razinu tenisa u kojoj je uživalo brojno gledateljstvo. S obzirom da je Adem Selman, koji je na kraju slavio sa 9:6 protiv Ivana Šuljeta, u mlađim danima pobjedio Đokovića, nama je finale izgledalo kao da smo na terenu Philippe Chatrier, a ne na zagrebačkom Velesajmu.

Nakon finala pristupilo se proglašenju pobjednika.

Prvo i drugo mjesto parova. S lijeva na desno, zlatni:Robert Tudor i Petar Cota ml., srebrni: Mario Radanović i Goran Udovičić.

3. mjesto u singlu osvojio je Robert Tudor, dok je srebrni bio Ivan Šulje.

Prvak Adem Selman sa predsjednikom organizacijskog odbora Petrom Cotom st.

Rezultati subota 6.6.2015.

Dan je počeo dodatnim razigravanjima za četvrtfinale. U prvom je Fabris očekivano slavio protiv Jurića sa 9:1, dok je u drugom Domazet iznenadio poluozlijeđenog Strbada sa 9:2 i tako po prvi put izborio četvrtfinale.

U prvim četvrtfinalima Selman je ispunio očekivanja i sa 9:2 pobijedio Udovičića, dok Šulje Petru Coti mlađem nije prepustio niti jedan gem.

U druga dva četvrtfinala Tudor je uvjerljivo svladao Domazeta sa 6:0 6:0, dok je najneizvjesniji četvrtfinale bio Fabris Radanović u kojem je Dejan slavio sa 6:4 6:4.
U razigravanjima za mjesta Radanović je ponovno bio bolji od Cote mlađeg, ovaj puta sa 6:1 7:5, dok je Udovičić svladao Domazeta sa 6:2 6:0.
Za 9.mjesto Strbad je pobjedio Jurića 9:6.


Nastavilo se i s turnirom parova. U polufinalu Tudor i Petar Cota ml. bili su bolji od Nevena Buljana i Petar Cote st sa 9:1. Dok su oni igrali, Jurić i Domazet su prikupljali energiju uz Supradyn i sakupili je dovoljno da u borbi za 3. mjesto svladaju Cotu st. i Buljana sa 9:4.


Naporni subotnji dan završio je zajedničkom večerom, druženjem i gledanjem finala Lige prvaka. Bila je tako dobra atmosfera da smo malo zaboravili na slikanje pa imamo samo par “mutnih”.

Rezultati petak 5.6.2015.

Turnir je započeo mečem Fabris – Strbad u kojem je Dejan bio bolji od Maria s 9:1. Odmah nakon Mario je išao na reket Ademu te je izgubio jednakim rezultatom i nažalost pri tome ozljedio ruku. Nadamo se da će se oporaviti do sutra.

Ujutro su se sastala još dva prijatelja, Radanović i Domazet, a meč je završio rezultatom 9:1 za Radanovića. Jutranji program nastavili su Tudor i Udovičić, a slavio je Robert sa 9:5.

U najvećoj skupini sastali su se Fabris i Selman te poznanici iz mlađih dana Selman i Šulje. Selman je upisao dvije pobjede po 9:2.

Krenuli su i parovi. Jurić i Domazet išli su na svoje kolege i prijatelje Udovičića i Radanovića. Bilo je 9:1 za par Udovičić/Radanović.

Poponevni program otvorili su Tudor i Jurić. Iako je Tudor prvo mislio da svira gitaru, ipak je pokazao da je prvi pobjednik ovog turnira i osigurao prvo mjesto u skupini sa pobjedom 9:1. Odmah nakon toga, Jurić je nastupio protiv Udovičića koji ga je pobjedio sa visokih 9:0.

Najduži meč dana odigrali su Radanović i Cota, u kojem je Radanović ipak na kraju slavio za 7:2 u tie brakeu nakon 8:8 u gemovima. Malo kraće igrali su Fabris i Šulje, gdje se Šulje vratio u meč nakon velikog zaostatka i slavio sa 7:5 u tie breaku.

Zadnji meč dana odigrali su Cota i Domazet, u kojem je Cota ml. slavio sa 9:2. Fabris je pokazao da je i nakon napornog dana dobre volje.

Rezultati s prethodnih turnira

Rezultate s turnira 2014. pogledajte ovdje.
Rezultate s turnira 2013. pogledajte ovdje.
Rezultate s turnira 2012. pogledajte ovdje.

Prijašnji turniri

Obavijesti

  • 05/04/2024

    Određen je datum za EPT2024! Inženjeri igraju tenis 6-8.9.

  • 14/09/2023

    12. turnir je uspješno završio! Galeriju slika pogledajte klikom na ovaj link, a rezultate u našoj rubrici Raspored i rezultati.